AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayarak ölmek

Kahve falında patlayarak ölmek

Kahve falında patlayarak ölmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yüksek moralli olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında patlayarak ölmek gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında patlamada ölmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında patlayarak ölmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kavgaların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sivilceyi patlatmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlek patlaması görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışık patlaması görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik patlaması görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında silah patlaması duymak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir