AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde sivilce patlatmak

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ortağından ayrılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında yüzde sivilce görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek kişinin iyi hale geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir