AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yükünün azalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ticaret ehli kimse olacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak duygusallığın ön plana çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek mutsuz ve hasta olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına inanılır.

Kahve falında toprak merdivenden inmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir