AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mezarın içinde görmek

Kahve falında kendini mezarın içinde görmek

Kahve falında kendini mezarın içinde görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, haram mal yiyip içeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini mezarın içinde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında oda içinde mezar görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar içinde insan görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın içinde bebek görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini mezarın içinde görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek yolculuğa, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir