AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi toka görmek

Kahve falında mavi toka görmek

Kahve falında mavi toka görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi toka gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında mavi toka görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi saç tokası görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Kahve falında saç tokası hediye almak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok toka görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli toka görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında tel toka toplamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah toka takmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında siyah lastik toka görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir