AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden toka almak

Kahve falında birinden toka almak

Kahve falında birinden toka almak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, alın terinin karşılığını alacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden toka almak gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında saçta toka görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk tokalar görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toka satın aldığını görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına inanılır.

Kahve falında tel toka görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kancalı toka görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında tokanın koptuğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir