AnaSayfa / Genel / Kahve falında akik taşı görmek

Kahve falında akik taşı görmek

Kahve falında akik taşı görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet eder.

Kahve falında akik taşı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında akik taşı görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil akik taşı görmek sağlığın bozulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi akik görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında akik kolye görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalettir.

Kahve falında akik görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı akik görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir