AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah akik yüzük görmek

Kahve falında siyah akik yüzük görmek

Kahve falında siyah akik yüzük görmek daima ona hürmet göstereceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, onu borçtan kurtaracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah akik yüzük gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akik yüzük görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında akik yüzük taktığını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi akik görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında akik görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir