AnaSayfa / Genel / Kahve falında akik görmek

Kahve falında akik görmek

Kahve falında akik görmek içebileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akik gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırıcı veya daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında akika kurbanı kesmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında akik yüzük taktığını görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Kahve falında akik kolye görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil akik taşı görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında akik bilezik görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek işlerinizin bozulacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir