AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil akik taşı görmek

Kahve falında yeşil akik taşı görmek

Kahve falında yeşil akik taşı görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik taşı gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil akik taşı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında akik taşı görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil akik görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında mavi akik görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, evlenme yolunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında akik tesbih görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akik bilezik görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akik kolye görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir