AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi akik görmek

Kahve falında mavi akik görmek

Kahve falında mavi akik görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi akik gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında mavi akik görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek eşlerinin kapanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil akik görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında akik kolye görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik taşı görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akika kurbanı kesmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akik görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akik görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir