AnaSayfa / Genel / Kahve falında akik kolye görmek

Kahve falında akik kolye görmek

Kahve falında akik kolye görmek kişinin kazancının artacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akik kolye gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Kahve falında akik kolye görmek yürek yakan biri haline geleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akik tesbih görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akik bilezik görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında akika kurbanı kesmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir