AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil akik yüzük görmek

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, insanların güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil akik yüzük gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek borçlanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akik yüzük görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akik yüzük taktığını görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, işinin başından ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil akik taşı görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil akik görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir