AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten numara almak

Kahve falında bir erkekten numara almak

Kahve falında bir erkekten numara almak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekten numara almak gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Kahve falında bir erkekten numara almak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında erkekten numara almak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numaranı vermek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta numarası yapmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında plaka numarası görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında uyur numarası yapmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir