AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında büyük numara ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı numarası görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hesap numarası görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek herkesin desteğinin alınacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şans numarası görmek konuşmaz olacağına, şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında tel numarası görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir