AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten numara almak

Kahve falında erkekten numara almak

Kahve falında erkekten numara almak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kıdem atlayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekten numara almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekten numara almak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkekten numara almak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında birinden numara almak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yabancı numara görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Kahve falında oda numarası görmek refahının ve varlığının artacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarası istemek hayata küseceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında birine telefon numarası vermek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir