AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle görüşmek

Kahve falında bir erkekle görüşmek

Kahve falında bir erkekle görüşmek şansının ve bahtının açılacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yazgısının güzelleşeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi gücünün artacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle görüşmek gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında bir erkekle görüşmek rahat bir döneme girileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında telefonla görüşmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulur.

Kahve falında bakanla görüşmek durumunun git gide kötüleşeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle görüşmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tel görüşmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir