AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek arzularının yerine geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıhhat ve moral bulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, çok güzel günler görüleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek kazancının günden güne çok artacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle görüşmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kadınla görüşmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına inanılır.

Kahve falında tel görüşmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle telefonda görüşmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadınla görüşmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Kahve falında patronla görüşmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla görüşmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, ticarette yol katedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir