AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakanla görüşmek

Kahve falında bakanla görüşmek

Kahve falında bakanla görüşmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakanla görüşmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında bakanla görüşmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle telefonda görüşmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla görüşmek iş hayatında rahat edileceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında telefonda görüşmek yokluk içine düşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle görüşmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle görüşmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda görüşmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir