AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle görüşmek

Kahve falında sevgiliyle görüşmek

Kahve falında sevgiliyle görüşmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında sevgiliyle telefonda görüşmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek doğru karar veremeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle görüşmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle görüşmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle görüşmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla görüşmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle telefonda görüşmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla görüşmek rızkının kesilmeyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir