AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla görüşmek

Kahve falında telefonla görüşmek

Kahve falında telefonla görüşmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla görüşmek gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Kahve falında telefonda görüşmek sıkıntılı günler geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda görüşmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda görüşmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla telefonda görüşmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle telefonda görüşmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda görüşmek çok güzel çalışmalar yapacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle telefonda görüşmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla görüşmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir