AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, hidayete ereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak hayırlı kapılar açılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak başarılarını arttıracağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından taşlanmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir