AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, bolluk içinde yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından taşlanmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalettir.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından taşlanmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir