AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tarafından taşlanmak

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından taşlanmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir