AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak alınan borçların ödenemeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından taşlanmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından taşlanmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir