AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çok hayır duası alacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bunalacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak refah düzeyinin düşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında adamlar tarafından kovalanmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek kazancın ikiye katlanacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adam tarafından kaçırılmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir adam tarafından öpülmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Kahve falında adam tarafından kovalanmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, müjdeli bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Kahve falında bir adam tarafından kovalanmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir