AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından taşlanmak

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işarettir.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında başkası tarafından taşlanmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından taşlanmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşi tarafından taşlanmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak yeni maddi kapıların size açılacağın, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yetim sevindireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir