AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileri tarafından taşlanmak

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında birileri tarafından dövülmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek istenmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında birileri tarafından kovalandığını görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birileri tarafından kovalanmak gelişiminin hız kazanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından takip edilmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, gözyaşı döküleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir