AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını kendinde görmek

Kahve falında erkek organını kendinde görmek

Kahve falında erkek organını kendinde görmek koyu sohbetler edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına inanılır.

Kahve falında erkek organını kendinde gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında başkasının erkek organını görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında ölü erkek organı görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeklik organı öpmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Kahve falında bir erkek organı görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında erkek iç organı görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek organı görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir