AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, zahmet veren işlerin artacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği sigara içerken gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içen erkek görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir