AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağa oturduğunu görmek

Kahve falında kucağa oturduğunu görmek

Kahve falında kucağa oturduğunu görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hayırlı terfiler alınacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağa oturduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak vefalı bir insan olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında kucağa oturduğunu görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kucağına oturmak zor zamanların biteceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kucağına oturmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağına oturmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir