AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kıçı görmek

Kahve falında bebek kıçı görmek

Kahve falında bebek kıçı görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, hayırla yad etmeye, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bebek kıçı gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında bebek kıçı görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, kişinin iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kıçını görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kıçından kurt çıktığını görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kıçı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Kahve falında kıçına kına yakmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir