AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe yaslanmak

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak canının sıkılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, süzüleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe yaslanmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak muradına ereceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında yasin okunduğunu duymak hem verimi yükselteceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir