AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden tuttuğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında erkek elinden tutmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek elinden su içmek zenginliğinin artacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir