AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, dertlerin başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek para sıkıntısından kurtulacağına, şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulur.

Kahve falında askerin elinden tutmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının elinden tutmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret eder.

Kahve falında elinden öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden düşürmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir