AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyun içinden geçmek

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yeni bir hayata başlayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Kahve falında akarsudan geçmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında akarsuyun içinde görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir