AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan karşıya geçmek

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, işlerinin hemen hallolacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek kısmetlerini de göremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında akarsudan geçmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi karşıya geçmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir