AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu içinde balık görmek

Kahve falında akarsu içinde balık görmek

Kahve falında akarsu içinde balık görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işveren koltuğunda oturacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çalışmalarının beğenileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde balık gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, sevgi dolu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek rütbesinin artacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsu içinde yürümek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir