AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyun içinde yürümek

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında akarsu içinde yürümek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek kazancının çoğalacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında akarsuda yürümek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulur.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalettir.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek sermayesinin çoğalacağına, siparişlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, arabasını ve toprağının olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir