AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde balık gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulur.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir