AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu üzerinden geçmek

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, en büyük acılarının dineceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsudan geçmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil akarsu görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak kariyerinin yükseleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda su içmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl akarsu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir