AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında başını yıkadığını görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında başı yıkamak çıkmaza düşeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başını yıkamak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başımızı yıkamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla baş yıkamak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başımı yıkamak ettiği zararları telafi edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir