AnaSayfa / Genel / Kahve falında başımızı yıkamak

Kahve falında başımızı yıkamak

Kahve falında başımızı yıkamak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hastalığın biteceğine, rahat bir nefes alınacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sayılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında başımızı yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Kahve falında başımızı yıkamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başını yıkamak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla baş yıkamak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında başı yıkamak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek başı yıkamak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş yıkamak yollarının açılacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başını yıkamak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir