AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyu görmek

Kahve falında akarsuyu görmek

Kahve falında akarsuyu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok başarılı işlere girileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sorunları başarıyla çözmeye tabir olunur.

Kahve falında akarsuyu gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında akarsuda el yıkamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü akarsu görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında berrak akarsu görmek yeni işler yapılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında duru akarsu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsudan atlamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuya taş atmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, prestij kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir