AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan atlamak

Kahve falında akarsudan atlamak

Kahve falında akarsudan atlamak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Kahve falında akarsudan atlamak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında akarsuya atlamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsudan atlamak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında akarsuya kapılmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsudan su doldurmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında akarsuda altın bulmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş akarsu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yüklü siparişler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir