AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru akarsu görmek

Kahve falında duru akarsu görmek

Kahve falında duru akarsu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duru akarsu gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Kahve falında duru akarsu görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işaret eder.

Kahve falında duru suda abdest almak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında duru suya girmek keyiflerinin yerinde olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duru suda balık görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Kahve falında duru suda yıkanmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet eder.

Kahve falında duru nehir görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında duru suda yürümek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duru suyla yıkanmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir