AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü akarsu görmek

Kahve falında köpüklü akarsu görmek

Kahve falında köpüklü akarsu görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, keyfinin olmayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü akarsu gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında köpüklü akarsu görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz akarsu görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuyun içinde görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda yıkanmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin akarsu görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak uzun ve hayırlı bir ömre, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir