AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak akarsu görmek

Kahve falında berrak akarsu görmek

Kahve falında berrak akarsu görmek karamsar ve umutsuz olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak akarsu gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında berrak akarsu görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu akarsu görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında akarsudan geçmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü akarsu görmek maddi çıkmazların biteceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında akarsudan atlamak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Kahve falında akarsu üzerinde köprü görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir