AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin okunduğunu duymak

Kahve falında yasin okunduğunu duymak

Kahve falında yasin okunduğunu duymak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında yasin okunduğunu duymak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet eder.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu duymak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yasin okutmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okunması görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına inanılır.

Kahve falında yasin suresini okumaya çalışmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yasin okuyanı görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin okutmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu görmek yenileneceğine ve can bulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir