AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe yaslanmak

Kahve falında erkeğe yaslanmak

Kahve falında erkeğe yaslanmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe yaslanmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak mevki kazanacağına, onları okula göndereceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak hüsrana uğratacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe yaslanmak düzenin kurulacağına, bereketli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında yasin kitabı hediye almak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında yasin okuyan birini görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir